Hondenblog

Informatief

Top 19 Jack Russel Kruisingen

Denk je erover om een Jack Russel Terrier puppy of volwassen kruising te adopteren? Kijk dan naar onze lijst van Jack Russel Terrier kruisingen om te kijken of er eentje jouw volgende pup is!
Opvoeding

14 Trucs die je pup NU kan leren ✔️ (Filmpjes)

Trucjes leren aan je hond of pup is niet alleen leuk voor het baasje, ook voor de hond. Het maakt ze namelijk slimmer en zindelijker met elk trucje dat je leert
Informatief

Top 7 Border Collie Kruisingen

Mocht je opzoek zijn naar een border collie kruising, wij hebben de leukste kruisingen van de dit ras op een rijtje gezet. Wist jij nummer 6 al?
Informatief

Top 7 Chihuahua Kruisingen

De 7 Leukste Chihuahua Kruisingen op een rijtje, die leuk is voor jou in huis. Geen zorgen! De meeste passen nog steeds in je tas. Wist jij van nummer 6?
Informatief

20 Shiba Inu Kruisingen en Soorten

De Shiba Inu is een uniek en oud ras, wat in de loop van de jaren verschillende soorten en kruisingen heeft gekregen. Wij hebben een lijst gemaakt van de top 20
Informatief

Top 20 Akita Kruisingen

Akita's heb je in verschillende soorten, klein groot Japans en Amerikaans. We hebben een lijst gemaakt met alle akita soorten kruisingen. Wist jij nummer 19?
Informatief

Wat ziet een hond? Zijn ze kleurenblind?

Lang werd er gedacht dat honden kleurenblind zijn, maar is dat echt zo? In dit artikel leggen we uit welke kleuren honden zien.
Informatief

Kan mijn hond ham eten?

Kan mijn hond ham eten? Als baasje heb je wel eens je de behoefte om je pup wat lekkers te geven. Maar is ham dan wel verstandig?