Hondenblog

Informatief

Top 18 Poedel Kruisingen en Soorten (Doodles)

Er zijn ontzettend veel Poedel Kruisingen, de Labradoodle ken je natuurlijk al. Maar wist je dat er nog ontzettend veel andere soorten podels zijn?
Informatief

Top 10 Berner Sennen Kruisingen (Honden soorten)

Jij nieuwsgierig naar de top 10 Berner sennen hond kruisingen? Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste berner sennen soorten. Wedden dat je er een paar niet kent?
Informatief

Top 9 Labrador Kruisingen

Wist je dat labradors ook kan kruisen met andere hondenrassen? In dit artikel leggen we 9 meest voorkomende kruisingen uit.
Opvoeding

Pitbull opvoeden - 5 handige tips

Een pitbull opvoeden en trainen is niet een gemakkelijke taak, het is iets waarmee de meeste honden trainers nog wel eens moeite mee hebben. Zeker als het hun eerste hond is.
Producten

Top 12 Pitbull Speelgoed - Hondenspeeltjes

Het vinden van de leukste hondenspeeltjes voor grote honden, zoals Pitbulls kan een uitdaging zijn! Wij kennen het gevoel. Met hun sterke kaken maken ze in no-time alles kapot.
Informatief

Hond eet plastic, wat nu? (Advies)

Als jij je hond plastic hebt zien eten, is het logisch om je zorgen te maken en verwacht je snel te moeten handelen. In dit artikel leggen wij uit hoe
Opvoeding

Pitbull trainen in 7 stappen (Uitleg)

Pitbulls hebben vaak een slechte naam en er wordt vaak gedacht dat deze honden moeilijk te trainen zijn. De waarheid is echter anders.
Informatief

Pitbull Geschiedenis - De Amerikaanse Terrier

De Amerikaanse Pit Bull Terriër is een fantastische hond met een lange geschiedenis, die bekend staat om zijn intelligentie, kracht en loyaliteit. In de afgelopen jaren is het ras onterecht neergezet als overdreven agressief en gevaarlijk.