Hondenblog

Producten

13 Leukste Labrador Speelgoed

Labradors zijn honden met ontzettend veel energie, het hebben van goed speelgoed voor jou labrador-retriever kan helpen met de training en opvoeding van je lab pup. Er zijn zoveel verschillende opties om te kiezen, hoe weet je welke het beste is voor jou hond?
Entertaiment

9 Leuke Rottweiler Weetjes en Feitjes

Of je nou van rottweilers houdt of niet, het is een intressant ras met ontzettend veel leuke feitjes! Wedden dat je nummer 7 nog niet wist?
Producten

Top 5 Labrador Benches

Labradors zijn vaak drukke aanwezige honden, die af en toe hun rust nodig hebben. Een bench kan daarvoor een perfecte uitkomst zijn.
Entertaiment

10 Redenen waarom Labradors de LEUKSTE honden zijn!

Labradors zijn op dit moment het populairste ras in Nederland en terecht! Hier 10 redenen waarom ze het allerleukste zijn.
Informatief

5 Redenen waarom Honden zand eten

Honden zijn fascineerde wezens, met soms wat gekke trekjes. Dat is ook waarom wij zo van hun houden. Er zijn soms dingen die wij mensen niet snappen, waarom honden zand eten?
Informatief

De geschiedenis van Rottweilers (Informatief)

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de rottweiler en ben jij benieuwd waar dit beschermend hondenras van afstamt? Wij leggen het je uit.
Producten

15 Leukste Denkspellen voor Honden

Als honden 10 minuten denken, staat dat gelijk aan een uur lopen. Met deze spellen train jij je hond en versterkt het de band met je favoriete viervoeter.
Informatief

Kan je een Labrador trimmen? Wel of niet?

Verhaart jou labrador veel en zit je erover na te denken om je labrador te trimmen? In dit artikel leggen we uit waarom je het wel of niet moet doen.