Berichten van

Ad de Vries

Informatief

Top 9 Labrador Kruisingen

Wist je dat labradors ook kan kruisen met andere hondenrassen? In dit artikel leggen we 9 meest voorkomende kruisingen uit.
Opvoeding

Pitbull opvoeden - 5 handige tips

Een pitbull opvoeden en trainen is niet een gemakkelijke taak, het is iets waarmee de meeste honden trainers nog wel eens moeite mee hebben. Zeker als het hun eerste hond is.
Producten

Top 12 Pitbull Speelgoed - Hondenspeeltjes

Het vinden van de leukste hondenspeeltjes voor grote honden, zoals Pitbulls kan een uitdaging zijn! Wij kennen het gevoel. Met hun sterke kaken maken ze in no-time alles kapot.
Informatief

Hond eet plastic, wat nu? (Advies)

Als jij je hond plastic hebt zien eten, is het logisch om je zorgen te maken en verwacht je snel te moeten handelen. In dit artikel leggen wij uit hoe
Opvoeding

Pitbull trainen in 7 stappen (Uitleg)

Pitbulls hebben vaak een slechte naam en er wordt vaak gedacht dat deze honden moeilijk te trainen zijn. De waarheid is echter anders.
Informatief

Pitbull Geschiedenis - De Amerikaanse Terrier

De Amerikaanse Pit Bull Terri├źr is een fantastische hond met een lange geschiedenis, die bekend staat om zijn intelligentie, kracht en loyaliteit. In de afgelopen jaren is het ras onterecht neergezet als overdreven agressief en gevaarlijk.
Informatief

Top 12 Pitbull Soorten & Kruisingen

Er zijn heel veel Pitbull kruisingen en soorten, soms kan het mixen van een ras heel veel voordelen hebben qua gedrag en levensverwachtingen. Hier de top 12!
Informatief

Top 19 Jack Russel Kruisingen

Denk je erover om een Jack Russel Terrier puppy of volwassen kruising te adopteren? Kijk dan naar onze lijst van Jack Russel Terrier kruisingen om te kijken of er eentje jouw volgende pup is!